Testoy

TestoY janë bio-kapsula të krijuara për të stimuluar dhe mbështetur shëndetin mashkullor, ofruar në një çmim të preferueshëm në Shqipëri për vitin 2023. Gjeni këtë produkt ekskluzivisht në ueb-faqen e kompanisë prodhuese, ku cilësia takon aksesin. Recensionet e TestoY në forumet online flasin qartë – vlerësimet janë të larta, dhe nuk ka asnjë indikacion për efekte anësore, alergji, apo kundërindikacione. Profesionistët e urologjisë kanë vlerësuar thellësisht ndikimin e këtyre biopilulave në shëndetin e prostatës dhe në rritjen e dëshirës seksuale. TestoY, një risi në fushën e suplementeve, përmban një sinfoni ekstraktesh bimore që vepron pa pushim për të forcuar virilitetin mashkullor dhe për të rikuperuar ndjenjën e intimitetit në marrëdhëniet intime. Me një Certifikatë Cilësie të lëshuar në BE dhe një efikasitet të vlerësuar në 93%, kjo formulë është ideale për çdo moshe.

Si të Siguroni TestoY me Çmim të Mirë?

Për të marrë TestoY origjinal, shmangni portalin e mashtrimeve online dhe sigurojeni atë përmes kanalit zyrtar. Instruksionet e qarta ju udhëzojnë se si të përdorni këto pilula për të forcuar potencën dhe si të zgjasin momentet intime. Por, a janë këto efekte të garantuara?

Zbuloni në detajet e mëposhtme të rishikimit të bio-kapsulave TestoY për burra!

Bisedat mes femrave zbulojnë një dëshirë për partnerë që të zgjasin më gjatë në krevat – një kënaqësi që shpesh i ikë shumicës së meshkujve. Akti seksual mesatar zgjat rreth 10 minuta, por jo të gjithë janë të bekuar me këtë durim. Studimet tregojnë se shumë meshkuj arritën kulmin në vetëm 2-5 minuta. Faktorë si vetëvlerësimi i ulët, problemet fizike, alkooli, droga dhe stresi mund të kenë ndikim në performancën tuaj. Por mos u shqetësoni, ka strategji që ju ndihmojnë të përmirësoni cilësinë e intimitetit tuaj.

testoy

Ja 5 mënyrat për të pasur një përvojë më të gjatë dhe më të këndshme seksuale:

 • Provoni sërish pas një pauze të shkurtër, nëse hera e parë përfundon shpejt.
 • Eksploroni ndryshime në vendndodhjen dhe stilin seksual për të shtuar emocionin.
 • Nëse gruaja është afër kulmit, hiqni për pak kohë organin gjenital dhe pastaj vazhdoni sërish.
 • Merrni konsultime rregullisht për shëndetin e prostatës, veçanërisht nëse keni probleme me ejakulimin e shpejtë.
 • Praktikoni teknikën e shtypjes pranë bazës së organit riprodhues për të zgjatur aktin.
Czytaj  Mucoped

TestoY – Përmbledhje dhe Veprimi

TestoY ofron kapsula për një potencë të përmirësuar mashkullore, funksionim të shkëlqyeshëm erektil dhe një prostatë të shëndetshme. Kjo formulë inovative është një kombinim i ekstrakteve bimore që ndihmojnë në rikthimin e funksioneve seksuale dhe në mirëmbajtjen e prostatës. Me një çmim të përballueshëm dhe një lehtësi në blerje përmes faqes zyrtare të prodhuesit, TestoY është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë të rrisin kohëzgjatjen dhe cilësinë e marrëdhënieve seksuale. Sipas të dhënave nga forumet, TestoY ka një efektivitet të lartë dhe nuk shoqërohet me efekte anësore të pakëndshme.

Opinionet dhe Vlerësimet për TestoY

Kërkimi në forume zbulon një mori vlerësimesh pozitive për TestoY, duke lënë pak vend për dyshime rreth efikasitetit të tij. Përdoruesit flasin për një ndryshim të dukshëm në performancën seksuale dhe një qëndrueshmëri më të mirë në shtrat. Edhe urologët dhe aktorët e filmave për të rritur pohojnë vlerat e TestoY, duke e rekomanduar atë për orë të gjata xhirimesh dhe përvoja të pasura intime.

Megjithatë, në internet ka disa vlerësime negative për TestoY, shpesh të atribuohet blerjeve nga burime jo zyrtare si Amazon ku produktet mund të jenë falsifikime. Është jetike që blerjet të bëhen nga faqja zyrtare e prodhuesit për të garantuar autenticitetin e produktit.

Dëshmitë e Përdoruesve

 • “Pas këshillave nga miqtë për TestoY, ne vendosëm ta provojmë dhe pas dy muajsh, ndryshimet janë të qarta. Dëshira seksuale është e pastra, dhe performanca në shtrat është e fuqishme. TestoY është një ndihmës i vlefshëm për çdo çift që kërkon të përmirësojë jetën e tyre seksuale.” – Nadia, Tiranë.
 • “Në kërkim të një zgjidhjeje më ekonomike për problemet e epshit, ndesha me TestoY. Përmirësimi është i dukshëm, dhe tani ndihem më i plotësuar.” – Fatmir, Durrës.
 • “Për një muaj që kam marrë TestoY, ndihem sikur kam ringjallur rininë. Libidoja ime është e lartë dhe kjo ndikoi pozitivisht marrëdhënien me gruan. Rekomandoj TestoY për të gjithë ata që dëshirojnë të sjellin një ndryshim të vërtetë në jetën e tyre seksuale.” – Mirela, Elbasan.
Czytaj  Versatil Pro

TestoY Shqip – Viriliteti dhe Fuqia në një Kapsulë

TestoY janë bio-kapsula të dedikuara për të fuqizuar shëndetin dhe virilitetin mashkullor. Prodhuesi siguron një çmim të arsyeshëm në Shqipëri dhe për vitin 2023, ju sugjeron të bëni blerjet drejtpërdrejt nga faqja e tyre zyrtare. Një uniformitet në çmimet nëpër vendet e BE-së është garantuar nga kompania, e cila synon të ofrojë vlerë të shtuar për klientët.

Në faqen e tyre të internetit, përveç blerjes së thjeshtë, ju jepet edhe mundësia të përfitoni nga zbritje ekskluzive deri në 50%. Thjesht duhet të plotësoni një formular me të dhënat tuaja kontakti dhe të përgatiteni për një konfirmim telefonik të porosisë. Dërgesa pritet të arrijë brenda një jave, me mundësinë e pagesës në dorëzim.

Porosia e TestoY Bëhet në Tre Hapa të Thjeshtë

Kërkimi për TestoY në farmaci është i kotë, pasi prodhuesi ka zgjedhur të mos i shpërndajë ato në rrjete të zakonshme tregtare për të ruajtur një nivel çmimi të përballueshëm. Për të shmangur çdo rrezik të falsifikimeve, blerja duhet të bëhet ekskluzivisht përmes portalit zyrtar online.

TestoY – A janë Realitet apo Mashtrim?

Në rrjetet sociale dhe forume, mund të hasni në disa skeptikë që e etiketojnë TestoY si një mashtrim. Këto dyshime shpesh shfaqen nga individë që kanë bërë blerjen e tyre nga rishitës të paautorizuar, duke mos qenë në dijeni se produkti origjinal ofrohet vetëm nëpërmjet faqes zyrtare të kompanisë.

Hapat e Përdorimit të TestoY

Nëse ndiheni të pasigurt se si t’i përdorni kapsulat TestoY, mos u shqetësoni. Lexoni me kujdes udhëzimet e përdorimit që ndodhen në fletëpalosje dhe sigurohuni që të mos tejkaloni dozën e rekomanduar për të parandaluar efekte të padëshiruara.

Czytaj  Ostevit pluh për nyjet e shëndetshme. A funksionon vërtet?

Mënyra e përdorimit të TestoY është si më poshtë:

 • Marrja e një kapsule dy herë në ditë, 20 minuta para ushqimit.
 • Aktiviteti seksual i rregullt dhe hidratimi i duhur.
 • Përsëritja e këtij procesi për një muaj të plotë dhe ritakimi i tij çdo gjashtë muaj.

Siguria e TestoY

TestoY është një formulë me bazë hipoallergjenike, e testuar klinikisht dhe me një certifikatë të garantuar të cilësisë. Nuk janë raportuar efekte anësore apo kundërindikacione nga përdoruesit e saj. Ky produkt nuk është i kategorizuar si medikament dhe nuk kërkon recetë për përdorim.

Përbërja e TestoY

TestoY përmban një spektër përbërësish tërësisht natyralë, të cilët janë të dobishëm për shëndetin e prostatës dhe për funksionimin seksual. Ekstraktet janë të marra nga bimë dhe barishte që nxisin qarkullimin e gjakut në rajonin pelvik dhe mbështesin funksionimin normal të urinës dhe prostatës.

Përfitimet e TestoY

 • Nxitje dhe rritje e funksionit riprodhues dhe erektil.
 • Rritje e besimit dhe virilitetit mashkullor.
 • Kënaqësi të dyfishtë dhe e zgjatur në shtrat për ju dhe partnerin/en tuaj.

Këshilla për një Jete të Shëndetshme dhe të Plote

Përmirësoni qëndrueshmërinë tuaj seksuale duke ndryshuar mënyrën e jetesës: zvogëloni yndyrnat e dëmshme, ushqehuni me proteina dhe praktikoni stërvitje fizike.

Përfundimi

TestoY është një nga zgjedhjet kryesore në Shqipëri për të forcuar potencën dhe funksionin erektil. Ky produkt ofrohet në faqen zyrtare me çmime të arsyeshme dhe ka marrë vlerësime pozitive në forume dhe nga ekspertët e urologjisë. TestoY është një zgjidhje natyrore që synon të përmirësojë kualitetin e jetës seksuale.